skip to Main Content
937 879 571 info@hercal.es
Les Cares Noves D’Hercal

Les cares noves d’Hercal

Hercal ha incorporat aquest 2017 cinc cares noves, cinc professionals que amplien la nostra gran familia i que reforçaran principalment dos departaments: el d’Estudis i el de Caps d’Obra. El primer es dedica a analitzar minuciosament els projectes que es liciten, valorant com s’haurien d’executar o quant costen, entre d’altres coses. Els nous fitxatges d’aquesta àrea són tres: Javier Delgado com a responsable, Félix Herrero i Meritxell Cubero. Pel que fa als caps d’obra, s’hi han unit a l’equip Marc Ferran, que prové d’una altra empresa, i Victoria Díaz, que fa més d’un any que treballa a Hercal però ha canviat recentment de departament per fer més treball de camp.

Les cinc cares noves d’Hercal reforçaran el departament d’Estudis i Contractació i l’equip de caps d’obra.

Les cares noves s’han anat incorporant en diferents moments de l’any (entre els mesos de maig i setembre) i per diferents vies. Alguns coneixien Hercal des de fa temps, arribant fins i tot a col·laborar amb nosaltres a través d’altres empreses. Per uns altres l’experiència és completament nova. En qualsevol cas, tots tenen mèrits acadèmics i professionals més que notables, que contribuiran a que Hercal creixi i millori dia rere dia.

Equip humà

Hercal, des dels inicis de la seva activitat empresarial, té com a objectiu fonamental la satisfacció plena dels requeriments i terminis d’execució dels projectes que assumeix. I aquest objectiu només s’assoleix sobre la base d’una òptima organització i d’un equip de persones competents i especialitzades en els seus respectius àmbits de responsabilitat. Comptem amb un equip professional format per tècnics titolats i personal administratiu amb àmplia experiència i capacitat per desenvolupar totes les tasques derivades de la nostra activitat al sector de la construcció. També disposem d’encarregats d’obra, maquinistes i operaris experimentats en totes les disciplines de la construcció, garantia de la feina ben feta.

 

A la foto, d’esquerra a dreta: Javier Delgado, Meritxell Cubero, Marc Ferran, Victora Díaz y Félix Herrero