skip to Main Content
937 879 571 info@hercal.es
L'objectiu

L’objectiu fonamental és la satisfacció plena dels requeriments i terminis d’execució dels projectes que assumim. I aquest objectiu només és viable sobre la base d’una òptima organització i d’un equip de persones competents i especialitzades en els seus respectius àmbits de responsabilitat.

La maquinària

Hercal disposa d’una àmplia i versàtil flota de vehicles i de maquinària en propietat que inclou excavadores de diferents tonatges i especificacions, amb rodes i cadenes, de les principals marques com Volvo, Liebherr o Caterpillar, així com robots de demolició Husqvarna i un equip per a matxucar i produir àrids reciclats.

L'Equip

Un equip professional format per enginyeres i enginyers superiors, arquitectes tècnics, personal administratiu, encarregats d’obra, maquinistes i operaris, tots ells amb àmplia experiència i capacitat per a desenvolupar totes les tasques derivades de la nostra activitat dins del sector de la construcció. 

La Seu

Estem a Terrassa (Barcelona), on s’ubiquen el magatzem de materials, l’aparcament de maquinària i els tallers des d’on es fa el manteniment i reparació de les màquines i vehicles. A les nostres oficines s’ubiquen també els departaments de qualitat, enderrocs, obra cicil,  topografia, recursos humans i administració.

ISO-gestion-de-calidad-Hercal-2019
ISO-14001-Hercal-2019
ISO-45001-Hercal-2019
Hercal-AEDED
Repro-Hercal-acreditada
Back To Top